Omnichannel, Optichannel, Onlife, Connected Customer…

Waar draait het om? De klant een persoonlijke, optimale, drempelvrije en kanaalonafhankelijke shopping ervaring bieden. De wereld rond je draait omnichannel… maar jouw bedrijf nog niet, of toch net niet helemaal? Ga er dan nu mee aan de slag! Wij brengen jouw bedrijf up to speed.

Inspiratie, inzicht, actie en resultaat

Een leuk item in de webshop gezien na de actie uit de folder? Fijn, snel even op Amazon reviews lezen, een vraag stellen op Facebook, in de winkel gaan testen en ter plaatse in de app bestellen. Zo koopt jouw klant, vandaag en zeker morgen.

Hoe organiseer je jullie Omnichannel ambities, hoe breng je de huidige initiatieven in lijn met deze ambities? en vooral hoe pak je dit aan? hoe plan je de projecten? en in welke volgorde? Hoe komt je tot een logische Omnichannel roadmap?

De interactieve doe-workshop Go Omnichannel brengt jou op jouw niveau:

  • Inspiratie; aandacht voor best practices
  • Inzicht; meer te weten komen over je eigen organisatie en welke stappen je kan nemen
  • Actie; waar begin je?
  • Resultaat; een concrete omnichannel roadmap waarmee je aan de slag kunt

Wil je ook een Omnichannel workshop plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen de workshops geven bij u op locatie. Wij hebben zelf de beschikking over inspirerende locaties in NL en BE. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en locatie.