Gamify: Make Work More Fun – Spelen in de baas zijn tijd

Gamify jouw organisatie. Hoe zorg je voor interne gedragsverandering en betrokkenheid van je medewerkers zodat jouw organisatie uitgroeit tot een klantgerichte organisatie? Hoe creëer je een top klantbeleving?

Onze Gamify aanpak

Om dit te realiseren zetten wij gamification in als krachtig instrument om de klantbeleving te optimaliseren en de kennis, vaardigheden en samenwerking van medewerkers positief te beïnvloeden. Denk hierbij aan het opzetten van klantloyaliteitsprogramma’s, online en in-store games, maar ook games gericht op excellente winkeloperatie. Via games maken we leren en verbeteren adaptief, meetbaar maar vooral ook heel erg leuk. Dit doen we aan de hand van onderstaande game-design bouwstenen.

Iedereen die weleens computerspelletjes heeft gespeeld zal het gevoel herkennen niet te willen stoppen en steeds weer naar de “next level” te willen gaan. Door een goed opgezet activatie- en motivatieprogramma met spelelementen, met uitdagende challenges en leuke incentives zorgen wij ervoor dat jouw organisatie ook naar de “next level” wil gaan om zo het maximale uit de medewerker te halen én verbetering te realiseren daar waar het nodig is.

Stappenplan Gamification

Wij hebben een track-record in het opzetten van praktische en effectieve gamification programma’s en laten je graag zien hoe een flow van enthousiasme kan resulteren in een positieve cash-flow en prestatieverbeteringen. Middels een helder stappenplan helpen we ook jouw organisatie verder en zorgen voor eigenaarschap én gemotiveerde medewerkers. Onze pragmatische aanpak zorgt ervoor dat we het stokje ook makkelijk kunnen overdragen na opzet van het programma.

Cases

Meer weten over onze resultaten? Bekijk dan de cases! Wij hebben al voor meerdere opdrachtgevers een op maat gemaakt medewerkers activatie- en motivatieprogramma opgezet met uitstekende resultaten.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten!