Gamify: Make Work More Fun – Spelen in de baas zijn tijd

Gamify jouw organisatie. Hoe zorg je voor interne gedragsverandering en betrokkenheid van je medewerkers zodat jouw organisatie uitgroeit tot een klantgerichte organisatie? Hoe creëer je een top klantbeleving?

Onze aanpak

Om dit te realiseren zetten wij gamification in als krachtig instrument om de klantbeleving te optimaliseren en de kennis, vaardigheden en samenwerking van medewerkers positief te beïnvloeden. Denk hierbij aan het opzetten van klantloyaliteitsprogramma’s, online en in-store games, maar ook games gericht op excellente winkeloperatie. Via games maken we leren en verbeteren adaptief, meetbaar maar vooral ook heel erg leuk. Dit doen we a.d.h.v. onderstaande game-design bouwstenen.

Stappenplan Gamification

Wij hebben een track-record in het opzetten van praktische en effectieve gamification programma’s en laten je graag zien hoe een flow van enthousiasme kan resulteren in een positieve cash-flow en prestatieverbeteringen.

Cases

Meer weten over onze resultaten? Bekijk dan de cases! Wij hebben al voor meerdere opdrachtgevers een op maat gemaakt medewerkers engagement programma opgezet met uitstekende resultaten.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten!

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zsm contact met je op

Onleesbaar? Verander de code captcha txt