Digitaal kennisplatform voor retailprofessionals

ShoppingTomorrow is het digitale kennis platform voor retailprofessionals. Gezamenlijk verkennen, onderzoeken en dragen vakexperts bij aan de transformatie van B2C- en B2B-retail. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie, voor medewerkers, bedrijven en Nederland in het algemeen? Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en wordt inmiddels ondersteund door meer dan 20 Nederlandse branche- en belangenverenigingen en meer dan 500 retail experts.

shopping tomorrow logo

Gamechangerz is partner van Shopping Tomorrow en organisator/voorzitter van de expertgroep Omnichannel Organisatie. Wij onderzoeken hierin gezamenlijk hoe je als bedrijf succesvol kunt veranderen in een omnichannel organisatie. Hiervoor hebben wij 5 bijeenkomsten georganiseerd op verschillende inspirerende locaties.

Met ongeveer 35 deelnemers aan deze expertgroep, is dit één van de grootste expertgroepen. Deze retailprofessionals zijn werkzaam bij de volgende bedrijven:

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zsm contact met je op

Onleesbaar? Verander de code captcha txt