Retailhub: Kennisplatform voor retailprofessionals

Retailhub van Retail Detail biedt vooruitstrevende retailprofessionals inzicht in hun uitdagingen via workshops, lezingen, nieuwsbrieven, white papers en data over het snel veranderende retaillandschap.

Bezoekers ervaren de toekomst van het winkelen met alle zintuigen, in de indrukwekkende, 1.200 m² grote belevingsruimte anyVille, in Antwerpen. Hier word je ondergedompeld in een interactief doe-centrum dat een antwoord biedt op huidige en toekomstige vragen van de retailbranche. Je gaat er aan de slag met virtual reality toepassingen, robots, slimme vuilnisbakken, intelligente koelkasten, bodyscanners, artificiële intelligentie, analysetools die winkelgedrag in kaart brengen…

Gamechangerz is partner van Retail Detail en verzorgt workshops over verschillende onderwerpen in samenwerking met Retail Detail.

Kijk voor meer informatie op: https://www.retaildetail.be/nl/retail-hub

Video: Wat is Retailhub?

Retailhub Antwerpen

Rondleidingen Retailhub

Onder professionele begeleiding kun je als organisatie een rondleiding maken in Retailhub Antwerpen. Je kruipt in de huid van de toekomstige consument en wordt geconfronteerd met allerlei nieuwe (technologische) toepassingen. Allemaal middelen om het dagelijks leven aangenaam te maken. Zaken zoals voice control (Alexa), slimme passpiegels, VR winkelinrichting en 3D printers komen voorbij. Aan het einde van de rit kun je zien hoe al deze zaken jouw customer journey hebben beïnvloedt. En hoe belangrijk het is om deze data te analyseren en juist te interpreteren.

Workshop Omnichannel

Workshop

Gwynt werkt samen met Retailhub in het geven van workshops. Je kunt je aanmelden bij Retail Detail. Vast onderdeel van onze inspirerende workshops is ook de rondleiding. Kijk voor meer informatie over de workshops hier.

workshop omnichannel