Wie zijn wij?

Gamechangerz is een initiatief van organisatie adviesbureau Gwynt. Gwynt gelooft in ondernemerschap en werkt voor ondernemende bedrijven die hun ambities willen realiseren. Onze passie is het pragmatisch ondersteunen van bedrijven zodat zij daadwerkelijk de continuïteit van de onderneming kunnen realiseren. Wij geloven in een intensieve samenwerking, in een tempo passend bij de organisatie en de ontwikkelfase waarin de onderneming zich bevindt. Daarbij bouwen we voort op jarenlange kennis en bewezen resultaten. Wij geloven in de kracht van eenvoud en daadwerkelijk ‘doen’ als de beste manier om mensen en processen in beweging te krijgen en om veranderingen te realiseren.

Wij combineren marktkennis van de industrie en de retail met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Onze klanten bereiken hierdoor drastische resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren.

Gamechangerz by Gwynt

Gamechangerz werkt vanuit het perspectief van de consument. Wij bieden oplossingen aan organisaties om “customer centric” te werken. Met deze benadering haal je drempels weg en zorg je voor een perfecte klantervaring. Wij geloven dat de ervaring bepaalt of een klant loyaal wordt. Onze passie is om te werken aan maximale klanttevredenheid.

 • Roland Mulder
  Roland Mulder Game Changer – Expert in Ecommerce & Omnichannel

  Roland is reeds 18 jaar professioneel online “connected” op verschillende niveau’s; uitvoerend, adviserend, leidinggevend en beleidsbepalend. Hij heeft gewerkt voor onder andere Ebookers, Kieskeurig, VidaXL, Autoscout24 en Shoeby.

  Hierdoor heeft Roland een ruime ervaring opgebouwd in E-Commerce en Omnichannel. Eén van zijn projecten was de Omnichannel transformatie van Shoeby. Roland focust zich in Nederland en België op Digitale en Omnichannel transformaties in B2C en B2B.

  Daarnaast is Roland ook voorzitter van de expertgroep Omnichannel Organisatie van Shopping Tomorrow.

 • Dennis van Hattem
  Dennis van Hattem Game Changer – Expert in Operations & Gamification

  Dennis is een gepassioneerde verandermanager en helpt retailers bij het ontwikkelen, sturen en managen van verbeterinitiatieven. Hij heeft ruime ervaring in consulting en lijnmanagement en heeft o.a. gewerkt voor Lidl, Zeeman textielSupers, Riviera Maison, IBB Amsterdam, Plus Retail, Coop en Spar.

  Dennis heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van store & supply chain operations en is expert in het opzetten van klantgerichte gamification programma’s.

  Hij is medevoorzitter van de expertgroep Omnichannel Organisatie van Shopping Tomorrow.

Partners van Gamechangerz by Gwynt

Wij werken op verschillende gebieden samen met een aantal partners.
Mocht je ook partner van ons willen worden? Neem dan contact met ons op en we drinken een bak koffie!

Shopping Tomorrow
Retail Detail
The People Side of Change

Game on!

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zsm contact met je op

Onleesbaar? Verander de code captcha txt