Presentatie Webwinkelvakdagen 2019

Op 23 januari 2019 hebben wij de uitkomsten gepresenteerd van de expertgroep “A Gamechanging Organization” van Shopping Tomorrow. Wij (Gamechangerz) zijn aan de slag gegaan met 25 grote retailers om een antwoord te geven op de vraag; Wat zijn de belangrijkste kenmerken en succesfactoren van een “gamechanging” organisatie?

Presentatie webwinkelvakdagen 2019

Daniel Pink – Surprising truth about what motivates us

Vergeet alles wat je weet over hoe je mensen moet motiveren, het zit anders in elkaar dan je dacht. Het geheim van goed presteren, plezier en zin in je leven en werk is de intrinsieke motivatie. Dat is je diepe wens om je eigen leven te bepalen, nieuwe dingen te leren en te creëren en bij te dragen aan zinvolle zaken.

Blue Paper “Hoe verander je succesvol in een Omnichannel Organisatie?”

Afgelopen jaar hebben we samen met 35 grote Nederlandse retailers (B2C en B2B) gewerkt aan de vraag “Hoe verander je succesvol in een Omnichannel Organisatie”. In vijf expertgroep bijeenkomsten zijn we hiermee aan de slag gegaan. Wij hebben de uitkomsten beschreven in deze blue paper die ook onderdeel vormt van de nieuwe uitgave van Shopping Tomorrow “Verander Vandaag” . Naast de blue paper hebben we ook een omnichannel scan, welke bestaat uit 20 praktische vragen die je kunt stellen aan je organisatie (MT en directie), om aan de bewustwording en nut en noodzaak van Omnichannel te werken. Mocht je meer willen weten over klantgericht werken neem dan contact met ons op!

De blue paper: bluepaper-go-omnichannel-

Simon Sinek – Hoe grote leiders tot actie inspireren

Simon Sinek

Voordat je begint met een organisatie verandering is het goed om deze video te bekijken, wellicht heel bekend maar vooral herkenbaar. Waarom staan we eigenlijk elke dag op om naar ons werk te gaan, wat drijft ons…

Het perfecte terrasje – Lebbis

Lebbis

Briljant stukje cabaret waarbij Hans Sibbel de ultieme klantervaring omschrijft. Verplichte kost voor iedereen die met of voor klanten werkt, direct of indirect!