Welkom op onze inspiratiepagina

Deze inspiratiepagina is heel persoonlijk. Wij verzamelen hier video’s, afbeeldingen, quote’s of artikelen die ons hebben geïnspireerd of ons nog steeds inspireren. Van de Golden Circle tot aan Gandhi, er is veel wat ons inspireert. Met name vooruitstrevende organisaties die de klant echt centraal zetten zoals Coolblue, Zappos of Netflix zijn voor ons mooie voorbeelden van hoe het op bepaalde vlakken ook kan. Zij laten dagelijks zien dat ze succesvol zijn door echt de klant te volgen en naar ze te luisteren!

Daarnaast zijn er veel mensen die inspireren, zowel bekenden als minder bekenden. Door uitstekend leiderschap, door ons elke dag weer te laten nadenken over wezenlijke onderwerpen of door iets kleins te doen voor een ander zonder er iets voor terug te vragen. De meeste artikelen en video’s die we publiceren hebben een raakvlak met wat wij doen.

Daarnaast zijn wij  al 3 jaar actief als voorzitter van verschillende expertgroepen bij Shopping Tomorrow. In deze rol zorgen wij voor kennisgeving en – deling en brengen wij retailers bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over een relevant thema. De afgelopen jaren hebben wij het onder andere gehad over Omnichannel, A Gamechanging Organization en A Futureproof Formula. Komend jaar zullen we aandacht besteden aan Gamechangerz in Food, ofwel hoe blijf je relevant in Food.

Mocht je ook zelf iets hebben wat jou inspireert dan kun natuurlijk altijd contact met ons opnemen en voegen we het toe aan onze inspiratiepagina.