Nieuwe regels, nieuw spel

Gamechangerz in Retail


Gamechangerz in Retail

Gamechangerz veranderen de regels van het spel en zijn daardoor succesvol. Een gamechangerz luisteren goed naar hun klant en halen drempels weg. Gamchangerz staan open voor nieuwe ontwikkelingen. Gamechangerz denken eerst aan maximale klanttevredenheid en daarna pas aan wat het financieel oplevert.

Iedereen kan een gamechanger worden. Benieuwd hoe? Wij helpen je graag op weg! Gamechangerz is onderdeel van organisatie adviesbureau Gwynt

Gamechangerz voor jouw organisatie

Wij bieden een aantal gamechanging oplossingen voor jouw organisatie

A Futureproof Formula

Hoe zorg je dat je als retailformule relevant blijft; nu en in de toekomst? Welke competenties heb je hiervoor nodig? Welke dien je te ontwikkelen?[/vc_column_text]

[/mk_custom_box][/vc_column]

Gamify: Make Work More Fun

Hoe zorg je voor interne gedragsverandering en betrokkenheid van je medewerkers zodat je  uitgroeit tot een klantgerichte organisatie? Hoe creëer je een top klantbeleving?

Go Digital, Go Omnichannel

Hoe zet je jouw klant écht centraal? Ben je aanwezig daar waar jouw klant is? Zorg je voor een optimale klantervaring? En haal je continu drempels weg die klanten ervaren?

[/vc_row]

A Gamechanging Organization

Hoe maken jullie écht het verschil voor jullie klanten? Wat voor leiderschap is hiervoor nodig? Hoe werk je optimaal samen en welke capabilities heb je daarvoor nodig?

Gamechangerz in food

De markt verandert snel, zeker in de foodretail en foodindustrie. Hoe blijf je relevant? Door sneller, slimmer en samen te innoveren.

Be A Transformer

Hoe ga je om met alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld? Zorg je voor een “responsive” organisatie? Hoe leer je het spel beter spelen en zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

Onze gamechangerz cases

Wij hebben al het voorrecht gehad om voor mooie merken te mogen werken. Wij zijn trots op onze klanten en het werk wat we voor hun mogen doen. Bekijk een aantal gamechangerz cases zodat je een mooi beeld krijgt van onze werkzaamheden bij enkele van onze klanten.